Persoonlijke begeleiding van een
advocaat aansprakelijkheidsrecht

aansprakelijkheidsrecht

Schade is een breed begrip. Uw bedrijf kan schade veroorzaken bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Het kan ook zijn dat uw bedrijf juist schade oploopt, of dat uw werknemer een ongeval krijgt op het werk. De advocaat aansprakelijkheidsrecht van Advocatenkantoor KA heeft uitgebreide kennis van aansprakelijkheidsrecht en biedt persoonlijke begeleiding op dit gebied.

Bedrijf versus verzekeraar

Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een bedrijfsongeval, een hijskraan kan omvallen, of u wordt plotseling aangesproken omdat u een merk gebruikt waar iemand anders zegt het recht op te hebben.
Soms kunt u zich beroepen op een verzekeraar, maar die neemt niet altijd zijn verantwoordelijkheid. Wordt u toch aansprakelijk gesteld? Juist in lastige kwesties kan Advocatenkantoor KA voor u optreden.

Aansprakelijkheid vastleggen

Aansprakelijkheid begint bij het vastleggen ervan. U kunt aansprakelijkheid uitsluiten  in een contract of in de algemene voorwaarden. Door dit op een goede manier te doen, kunt u eventuele onenigheid vermijden. Onze advocaat aansprakelijkheidsrecht helpt u met het opstellen van een juridisch juist contract.

Aansprakelijkheid bij duiken

Advocatenkantoor KA heeft als enige in Nederland uitgebreide kennis van het duikrecht en aansprakelijkheid. Onze advocaat aansprakelijkheidsrecht weet uit ervaring waar de juridische knelpunten zitten in de duikwereld, bijvoorbeeld als het gaat om veiligheidsvoorschriften. Een andere complicatie is dat er vaak verschillende nationaliteiten aanwezig zijn op een duikersschip. Daarom is het lastig om bij een ongeval de aansprakelijke vast te stellen. Onze advocaat heeft banden met internationale collega’s, om tot een goede afwikkeling te komen.

advocaat aansprakelijkheidsrecht

“Een geheel vrijblijvend gesprek met mij om uw probleemvraag op te lossen?”

advocaat ondernemingsrecht

“ U kunt aansprakelijkheid opnemen in een contract of in de algemene voorwaarden. Door dit op een goede manier te doen, kunt u eventuele onenigheid vermijden.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Waarom advocatenkantoor KA?

Als u te maken krijgt met de juridische gevolgen van aansprakelijkheid, is het belangrijk dat u een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht inschakelt. Zeker omdat aansprakelijkheidsproblemen niet alleen de onderneming raken, maar ook de ondernemer. KA is gespecialiseerd in de combinatie tussen onderneming en privésituatie, en kan daardoor veel voor u betekenen.

Bent u benieuwd naar wat de advocaat aansprakelijkheidsrecht van Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op