Persoonlijke begeleiding van een
advocaat aansprakelijkheidsrecht

aansprakelijkheidsrecht

Schade is een breed begrip. Uw bedrijf kan schade veroorzaken bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Het kan ook zijn dat uw bedrijf juist schade oploopt, of dat uw werknemer een ongeval krijgt op het werk. De advocaat aansprakelijkheidsrecht van Advocatenkantoor KA heeft uitgebreide kennis van aansprakelijkheidsrecht en biedt persoonlijke begeleiding op dit gebied.

Aansprakelijkheid

Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een bedrijfsongeval, een hijskraan kan omvallen, een verzekeraar wil niet betalen, of u wilt iemand aanspreken die uw merk gebruikt, te laat levert of  zijn belofte niet nakomt.
Juist in lastige kwesties kan Advocatenkantoor KA voor u optreden.

Aansprakelijkheid vastleggen

Aansprakelijkheid begint bij het vastleggen ervan. U kunt aansprakelijkheid uitsluiten  in een contract of in de algemene voorwaarden. Door dit op een goede manier te doen, kunt u later eventuele onenigheid vermijden. Onze advocaat aansprakelijkheidsrecht helpt u met het opstellen van een juridisch juist contract.

Aansprakelijkheid in bedrijf en privé

De privé gevolgen van aansprakelijkheid zijn vaak groter dan we tevoren bedenken. Welke gevolgen zijn door uw verzekeraar nu wel of niet gedekt als u als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld? Bent u als commissaris persoonlijk aan te spreken in gevallen van oplichting en bij belastingfraude? De curator vordert een groot geldbedrag na het faillissement van uw bedrijf; kan dat? U wordt als trainer of instructeur aangesproken voor een ongeval van een van uw cliënten, dekt uw verzekering dat of het bedrijf waardoor u bent ingehuurd?

Advocatenkantoor KA loodst u door een vervelende periode als u wordt aangesproken voor gevolgen van gebeurtenissen in uw bedrijf of instelling. KA kent de voetangels en klemmen, weet wat u wel of niet moet zeggen, onderhandelt voor u en verdedigt uw belangen.

advocaat aansprakelijkheidsrecht

“Een geheel vrijblijvend gesprek met mij om uw probleemvraag op te lossen?”

advocaat ondernemingsrecht

“ U kunt aansprakelijkheid opnemen in een contract of in de algemene voorwaarden. Door dit op een goede manier te doen, kunt u eventuele onenigheid vermijden.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Waarom advocatenkantoor KA?

Als u te maken krijgt met de juridische gevolgen van aansprakelijkheid, is het belangrijk dat u een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht inschakelt. Zeker omdat aansprakelijkheidsproblemen niet alleen de onderneming raken, maar ook de ondernemer. KA is gespecialiseerd in de combinatie tussen onderneming en privésituatie, en kan daardoor veel voor u betekenen.

Bent u benieuwd naar wat de advocaat aansprakelijkheidsrecht van Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op