Persoonlijke begeleiding bij een claim

aansprakelijkheidsrecht

Bij het uitvoeren van werkzaamheden kan er onverwacht iets fout gaan waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Het kan ook zijn dat uw bedrijf juist schade oploopt, of dat uw werknemer een ongeval krijgt op het werk.  Advocatenkantoor KA heeft uitgebreide kennis van aansprakelijkheidsrecht en biedt persoonlijke begeleiding op dit gebied.

Schade door anderen

Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een bedrijfsongeval, een hijskraan kan omvallen, een verzekeraar wil niet betalen, of u wilt iemand aanspreken die uw merk gebruikt, te laat levert of  zijn belofte niet nakomt.
Juist in lastige kwesties kan Advocatenkantoor KA voor u optreden.

We denken er liever niet aan, maar we kunnen als ondernemer zelf ook een ongeval krijgen. Veel discussie met de verzekeringsmaatschappij gaan dan over de hoogte van de schade en de mate van arbeidsongeschiktheid. Advocatenkantoor KA heeft diverse deskundigen binnen handbereik en is zeer ervaren in het afhandelen van dergelijk claims.

Aansprakelijkheid en werk

U heeft een duikbedrijf, een adviesbureau, een aannemersbedrijf of een andere onderneming? Tijdens het werk kan er altijd wat fout gaan. Bent u aansprakelijk voor de fouten van uw medewerkers, onderaannemers of latere gevolgen van een fout in een berekening? Dekt uw verzekering dat of heeft u die aansprakelijkheid uitgesloten in het contract? Voor al die vragen kunt u terecht bij Advocatenkantoor KA

Aansprakelijkheid in bedrijf en privé

De privé gevolgen van aansprakelijkheid zijn vaak groter dan we tevoren bedenken. Welke gevolgen zijn door uw verzekeraar nu wel of niet gedekt als u als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld? Bent u als commissaris persoonlijk aan te spreken in gevallen van oplichting en bij belastingfraude? De curator vordert een groot geldbedrag na het faillissement van uw bedrijf; kan dat? U wordt als trainer of instructeur aangesproken voor een ongeval van een van uw cliënten, dekt uw verzekering dat of het bedrijf waardoor u bent ingehuurd?

Advocatenkantoor KA loodst u door een vervelende periode als u wordt aangesproken voor gevolgen van gebeurtenissen in uw bedrijf of instelling. KA kent de voetangels en klemmen, weet wat u wel of niet moet zeggen, onderhandelt voor u en verdedigt uw belangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Geheel vrijblijvend uw probleemvraag eens bespreken?

“ U kunt aansprakelijkheid verminderen door dat in een contract of in de algemene voorwaarden op te nemen. Maar dat kan niet met alles. Laat u goed voorlichten wat wel en wat niet uitgesloten kan worden.
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Waarom advocatenkantoor KA?

Als u te maken krijgt met de juridische gevolgen van aansprakelijkheid, is het belangrijk dat u een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht inschakelt. Zeker omdat aansprakelijkheidsproblemen niet alleen de onderneming raken, maar ook de ondernemer. KA is gespecialiseerd in de combinatie tussen onderneming en privésituatie, en kan daardoor veel voor u betekenen.

Bent u benieuwd naar wat Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op