Zakelijk juridisch advies met oog voor uw persoonlijke situatie.

Juridisch en bedrijfskundig advies op meerdere vlakken

Advocatenkantoor KA begeleidt ondernemers met een compleet juridisch en bedrijfskundig ‘pakket’. We zijn sparringpartner en vraagbaak voor uw bedrijfsstrategie of uw uitbreidingsplannen, maar ook als u persoonlijk in “zwaar weer” terecht komt.

“Geheel vrijblijvend eens praten over uw vraag?

Kennis en ervaring biedt meer

Wij nodigen u uit om over lastige vragen over uw aandelenverdeling, uw maatschap, samenwerkingscontracten of bedrijfsoverdracht geheel vrijblijvend van gedachte te wisselen. Zo’n gesprek kost u niets.

Gewoon eens informeren?

 

 Stel hier uw vraag

De uitvoering door de juiste deskundigen

U krijgt niet alleen advies, maar wat wij adviseren voeren we ook voor u uit.
Onderhandelingen, contracten, aktes, strategie, vestigingen, inschrijvingen, depots; kant en klaar.

Omdat KA de ondernemer goed kent, heeft men a.h.w. een eigen advocaat en bedrijfskundige in huis, die niet alleen het ‘juridisch gelijk’ kent, maar ook uw belang als ondernemer begrijpt. Wij werken graag samen met uw eigen accountant en we hebben diverse deskundigen ter beschikking; van fiscalist tot bedrijfspsycholoog.
Dreigt er een geschil met juridisch geschut? Dan is een telefoontje of een brief meestal voldoende omdat we u en uw bedrijf kennen.

Laten we eens vrijblijvend kennis maken >>

“ Iedere onderneming is anders en we delen graag onze ervaring en kennis. We zijn sparringpartner en vraagbaak voor uw bedrijfsstrategie of uw uitbreidingsplannen.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA