Advocaat ondernemingsrecht:
op het snijvlak van zakelijk en privé

ondernemingsrecht

Als ondernemer moet u zich houden aan allerlei juridische regels. Maar welke regels zijn dat precies en waar moet u rekening mee houden? Daarnaast heeft u als ondernemer te maken met privéomstandigheden die invloed kunnen hebben op uw onderneming. Advocatenkantoor KA staat u bij met juridische expertise maar ook met uitgebreide bedrijfskundige kennis. Advocatenkantoor KA is specialist op het overgangsgebied van onderneming naar privé. Wij werken samen met diverse specialisten van fiscalist tot bedrijfspsycholoog.

Welke ondernemingsvorm kiest u?

Wanneer u een onderneming start of een samenwerking aan gaat, is het belangrijk om de juiste rechtsvorm te kiezen en goed afspraken te maken. Vereist de aard van de onderneming een bv, maatschap of vof? Onze advocaat ondernemingsrecht helpt u om de goede keuze te maken.

Veranderingen in de onderneming

Een onderneming verandert continu. Advocatenkantoor KA weet vanuit jarenlange ervaring dat dit zowel positief als negatief kan uitpakken. Binnen een familiebedrijf kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met opvolging of overlijden. Dit brengt in het eerste geval vooral juridische complicaties met zich mee, maar in het tweede geval ook persoonlijk leed. Onze advocaat ondernemingsrecht staat u bij op dit snijvlak van zakelijk en privé.

Langere samenwerking

KA vindt het belangrijk om langere tijd met u samen te werken. Zo leren we uw onderneming kennen, waardoor u een persoonlijke advocaat ondernemingsrecht en bedrijfskundige in huis hebt. We werken graag samen met uw eigen specialisten en hebben daarnaast diverse deskundigen ter beschikking, bijvoorbeeld een fiscalist of psycholoog.

advocaat ondernemingsrecht langdurige samenwerking

“Een geheel vrijblijvend gesprek om uw mogelijkheden eens op een rij te zetten?”

“ Een onderneming verandert continu. Advocatenkantoor KA weet vanuit jarenlange ervaring dat dit zowel positief als negatief kan uitpakken.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Wat kunnen we voor u doen?

Ka geeft niet alleen advies, maar wat wij adviseren voeren we ook uit. Door ons uitgebreide netwerk met diverse specialisten, garanderen we een deskundig advies en een goede aanpak.

Advocatenkantoor KA:

  • treedt op als sparringpartner bij het bepalen van de bedrijfsstrategie of bij uitbreidingsplannen;
  • behartigt belangen bij onderhandelingen met de bank en voor zakelijke contracten;
  • behandelt claims en zaken rondom aansprakelijkheid;
  • zorgt voor een goede bedrijfsoverdracht aan opvolgers.

Bent u benieuwd naar wat Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op