Verzekeringen

verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht is onlosmakelijk verbonden met aansprakelijkheid. Het is noodzakelijk dat u weet voor welke aansprakelijkheidszaken u zich het beste kunt verzekeren. U kunt een groot aantal risico’s afdekken met een verzekering, dus een goed advies van Advocatenkantoor KA loont!

Voldoende verzekerd bij schade?

Kleine lettertjes van een verzekeringspolis zijn vaak lastig te begrijpen en bovendien bepaalt niet alleen de polis waarvoor u schadeloos gesteld wordt, maar ook uw leveringsvoorwaarden, arbeidscontracten, samenwerkingsovereenkomsten of contracten met de bank. Advocatenkantoor KA helpt u met het afstemmen en beoordelen van verzekeringen en datgene wat u daarnaast in contractsvoorwaarden kan opnemen.

Als de verzekering bij schade niet wil uitbetalen? Wij zijn volstrekt onafhankelijk en weten wat de kleine lettertjes echt betekenen.

Uw verzekeringen privé

Natuurlijk bestaan er voor uw bedrijf verschillende verzekeringen; bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, verzekeringen bij bouw of projecten. U zult als ondernemer of commissaris ook in privé diverse risico’s willen ondervangen voor bijvoorbeeld uw handelen als bestuurder, maar ook voor arbeidsongeschikheid. Diverse ondernemers, DGA’s of commissarissen vragen onze bijstand als verzekeringsmaatschappijen uitkering weigeren of geen dekking willen verlenen bij aan sprakelijkheidsclaims of letselschade.

Verzekeringsrecht duiken

Advocatenkantoor KA treedt op als juridisch adviseur bij duikzaken, onder andere op het gebied van verzekeringsrecht en ongevallen. Advocatenkantoor KA treedt op voor duikers en duikorganisaties, duikscholen of verzekeraars.

verzekeringsrecht

“Geheel vrijblijvend eens praten over uw verzekeringsvraag?

“ We vinden het prettig om u en uw onderneming te leren kennen, zodat we in de toekomst meer voor u kunnen betekenen en uw ondernemersbelang kunnen behartigen.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Eerlijk en kritisch

Bij Advocatenkantoor KA kijken we met een kritische blik naar uw situatie en geven we altijd een eerlijk advies waar we achter staan. Met ons uitgebreide netwerk van diverse specialisten, is dit altijd een deskundig advies. En: wat we adviseren, voeren we ook uit.

Bent u benieuwd naar wat de advocaat verzekeringsrecht van Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op