Verzekeringsrecht:
risico’s afdekken loont

verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht is onlosmakelijk verbonden met aansprakelijkheid. Het is noodzakelijk dat u weet voor welke aansprakelijkheidszaken u zich het beste kunt verzekeren. U kunt een groot aantal risico’s afdekken met een verzekering, dus een goed advies van Advocatenkantoor KA loont!

Analyse verzekering

Als zich een aansprakelijkheidszaak voordoet, is het belangrijk om na te gaan waar partijen tegen verzekerd zijn, om tot een oplossing van de zaak te komen. Advocatenkantoor KA kan daarentegen ook preventief werken en u de vraag stellen: zijn de risico’s van u en uw onderneming voldoende afgedekt? Samen kunnen we uw verzekeringen onder de loep nemen. De contracten die zijn opgesteld, hangen samen met de verzekeringen. Ook op het gebied van deze contracten kan Advocatenkantoor KA u ondersteuning bieden.

Verzekeringsrecht duiken

Advocatenkantoor KA treedt op als juridisch adviseur bij duikzaken, onder andere op het gebied van verzekeringsrecht. Advocatenkantoor KA treedt op voor duikers en duikorganisaties of verzekeraar. Omdat we duikrechtexpertise in huis hebben, kan KA onafhankelijk advies geven. Dat lijdt soms tot procederen, maar alleen als dat echt nodig is.

Bedrijfsjurist

Worstelt uw onderneming met een juridisch probleem op het gebied van verzekeringsrecht? Of zit u in een slepend conflict, maar hebt u niet de expertise in huis om dit naar tevredenheid op te lossen? Advocatenkantoor KA kan voor u optreden als ‘persoonlijk bedrijfsjurist’. We vinden het prettig om u en uw onderneming te leren kennen, zodat we in de toekomst meer voor u kunnen betekenen en uw ondernemersbelang kunnen behartigen. We kiezen daarom graag voor een langere samenwerking, zodat we u kunnen ondersteunen als persoonlijk adviseur.

verzekeringsrecht

β€œEen geheel vrijblijvend gesprek met mij om uw probleemvraag op te lossen?”

advocaat ondernemingsrecht

β€œ We vinden het prettig om u en uw onderneming te leren kennen, zodat we in de toekomst meer voor u kunnen betekenen en uw ondernemersbelang kunnen behartigen.”
Leo Blokland | Advocatenkantoor KA

Eerlijk en kritisch

Bij Advocatenkantoor KA kijken we met een kritische blik naar uw situatie en geven we altijd een eerlijk advies waar we achter staan. Met ons uitgebreide netwerk van diverse specialisten, is dit altijd een deskundig advies. En: wat we adviseren, voeren we ook uit.

Bent u benieuwd naar wat de advocaat verzekeringsrecht van Advocatenkantoor KA voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op